TRANEMO

Tranemon yksinkertainen visio on ettei kukaan loukkaantuisi vakavasti työtapaturmissa, jossa oikeanlaiset suojavaatteet olisivat voineet estää tai vähentää onnettomuuden seuraamuksia. Tavoitteemme on tehdä työympäristöistä entistä turvallisempia kehittämällä edistyksellisiä palosuojausratkaisuja. Tuemme alaa myös tarjoamalla parhaan tietotaidon siitä miten suojautua oikein erilaisia riskejä vastaan kuten, kuumuus, liekki, valokaari, sulametalli, kemikaalit ja räjähdysvaara.


Tranemo käyttää ainoastaan sisäisesti palosuojattuja kankaita, joiden suojausominaisuudet eivät kulu tai vähene käytössä ja pesussa vaan kestävät vaatteen koko elinajan. Asiakkaamme toimivat usealla eri teollisuuden alalla, kuten energia, urakointi, metalli, kuljetus, infrastruktuuri, kemia ja petrokemian teollisuudessa. Kaikki varastovaatteemme on täysin sertifioitu asiaankuuluvien EN-standardien mukaisesti.


Vuonna 1934 perustettu Tranemo-konserni koostuu myyntiyhtiöistä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Iso-Britanniassa/Irlannissa, Hollannissa/Belgiassa, Saksassa ja Portugalissa. Yhdessä muodostamme yhden Euroopan vahvimmista myyntiorganisaatioista. Toimitamme vuosittain yli 600 000 vaatekappaletta asiakkaillemme koko Euroopan alueella ja muualle maailmaan. Pääkonttorimme ja Euroopan logistiikkakeskus sijaitsevat Tranemossa Ruotsissa. Suurin osa tuotannostamme tapahtuu omissa Euroopassa sijaitsevissa tuotantolaitoksissa.


Kaikki turvallisemman työympäristön puolesta.

Vuodesta 1934.