Banner-Sustainability-Equality

TASA-ARVO

 

Tämän päivän työmarkkinat osoittavat, että naiset hakeutuvat yhä enenemässä määrin miesvaltaisille aloille. Yritysten tahtotila on olla tasa-arvoinen työpaikka ja Tranemo osallistuu kehitykseen, ottamalla ison askeleen eteenpäin naisten palosuojattujen suojavaatteiden tuotekehityksessä. Kaikilla työntekijöillä tulee olla oikeus pukeutua oikean kokoisiin ja hyvin istuviin suojavaatteisiin, sillä silloin ne ovat käytössä myös sillä hetkellä kun mahdollinen onnettomuus tapahtuu.


Suojavaatteet naisille

Turvallisuuden kannalta on ensisijaisen tärkeää käyttää oikeaa ja sopivaa suojavaatetusta. Mukavuus- ja ergonomiaongelmat mainitaan usein syiksi, joiden vuoksi työssä ei käytetä minkäänlaista suojavaatetusta. Siksi valikoimassamme on useista malleista naisten kokoja.


Äitiyshousut

Tranemo on viime vuosina panostanut kovasti naisten palosuojattujen mallien kehittämiseen. Suunnittelussa keskityimme naisten tarpeisiin mallien suhteen sekä niiden soveltuvuuteen erilaisissa työympäristöissä. Tämän panostuksen tuloksena on markkinoiden laajin ja hyvin suunnitelluin palosuojattujen vaatteiden kokoelma suojaamaan eri riskitilanteisiin naisille. Raskausajan housumme sopii kaikille odottaville äideille niiden ainutlaatuisen toteutuksen johdosta, sillä riippuen suojauksen btarpeesta, voidaan kaikki Tranemon vyötäröhousumallit ilman riipputaskuja tilata myös läitiyshousuina. Äitiyshousuissa on vatsan kohdalla elastinen jersey-neulos ja napeilla säädettävä resori, joka mahdollistaa housujen mukautumisen kasvavan vatsan mukaan. Neulos on valmistettu palosuojatusta elastisesta materiaalista, joka sisältää 20 % uusiokäytettyjä kuituja ja on suunniteltu antamaan erityistä tukea kokoaan muuttavalle vatsalle. Vyötärön takaosassa oleva leveä resori takaa housujen hyvän istuvuuden sekä antaa suojaa vaativissa työskentely olosuhteissa.