Banner_Sustainability_Oekotex

OEKO-TEX & REACH

 

On välttämätöntä, että autamme säilyttämään kestävän ympäristön tuleville sukupolville. TRANEMOSSA työskentelemme vakiintuneen ympäristöpolitiikan mukaisesti ja tavoitteemme on jatkuvasti vähentää ympäristövaikutuksia.


REACH

TRANEMO-tuotteet on valmistettu kankaista ja lisävarusteista, jotka täyttävät REACH-vaatimukset. REACH on EU:n kemikaalilainsäädäntö ja lyhenne tarkoittaa kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyjä ja rajoituksia. ECHA on Euroopan kemikaalivirasto, ja Ruotsissa Ruotsin kemikaalivirastolla on päävastuu REACH-asetuksesta.

 

>> Paina tästä saadaksesi REACH lisätietoa.

 

Varmistaaksemme, että TRANEMO-tuotteet täyttävät kaikki REACH-asetuksen vaatimukset, käytämme RSL-luetteloa (rajoitettujen aineiden luettelo), kaikkien toimittajiemme on allekirjoitettava ja noudatettava sitä. TRANEMO RSL on luettelo kaikista aineista sekä niiden vaatimuksista ja raja-arvoista EU: n lainsäädännön mukaisesti. REACH-asetuksen lisäksi TRANEMO noudattaa RSL: n kautta kaikkia voimassa olevia EU: n säädöksiä, kuten POP-asetus (pysyvät orgaaniset epäpuhtaudet) ja biosidiasetus. TRANEMO RSL:n avulla voimme varmistaa, että toimittajamme seuraavat SVHC-aineiden (erityisesti vaarallisten aineiden) ehdokasluetteloa.

TRANEMO on RISE IVF: n kemikaaliryhmän jäsen, tämän ansiosta voimme pysyä ajan tasalla tutkimuksen ja lainsäädännön viimeaikaisesta kehityksestä. TRANEMO RSL päivitetään kahdesti vuodessa yhteistyössä RISE: n kanssa näin varmistamme että noudatamme kemikaaliryhmän suosittelemia rajoituksia ja päivitettyä lainsäädäntöä.


OEKO-TEX

Lisäksi suurin osa kankaista ja lisävarusteista, joita TRANEMO käyttää, on sertifioitu luokkaan 2 Oeko-Tex®-standardin 100 mukaan. Oeko-Tex® on riippumaton kolmannen osapuolen sertifiointiprosessi, joka varmistaa haitallisten tai vaarallisten kemikaalien hallinnan.

 

>> Paina tästä saadaksesi Oeko-tex® lisätietoa

>> Oeko-tex Todistus