Banner-Fitandsafety

ISTUVUUS JA TURVALLISUUS

 

Tranemon tavoitteena on nolla tulesta tai kuumuudesta aiheutuvaa työtapaturmaa. Onnettomuustilanteessa oikea vaatetus on käyttäjän henkivakuutus. Vaatteen istuvuus, hyvä liikkuvuus ja että sitä on miellyttävä käyttää, ovat ensisijaisen tärkeitä turvallisuuden kannalta. Mukavuuden ja liikkuvuuden puute voi olla syypää siihen, että käytetään vääränlaisia palosuojattuja vaatteita tai pahimmassa tapauksessa ei ollenkaan. Huonosti istuva vaate voi suojaamisen sijaan aiheuttaa onnettomuuden, joten on tärkeää, että kaikille löytyy sopiva koko.


KÄYTTÖTESTI

Yhteistyössä suurimpien asiakkaidemme kanssa järjestämme käyttötestejä varmistaaksemme, että vaatteessa on kaikki vaadittavat toiminnot ja että se toimii käytännössä.


PALOSUOJATUT VAATTEET NAISILLE

Tranemo on viime vuosina panostanut kovasti naisten palosuojattujen mallien kehittämiseen. Suunnittelussa keskityimme naisten tarpeisiin mallien suhteen sekä niiden soveltuvuuteen erilaisissa työympäristöissä. Raskausajan housumme sopii kaikille odottaville äideille niiden ainutlaatuisen toteutuksen johdosta, sillä riippuen suojauksen tarpeesta, voidaan useimmat Tranemon vyötäröhousumallit ilman riipputaskuja tilata myös äitiyshousuina.


SUOJAVAATTEET YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Kerrospukeutumisperiaate auttaa pitämään lämpöisenä ja suojattuna ympärivuoden. Kerrosten väliin muodostuva ilma johtaa huonosti sähköä ja lämpöä, ainutlaatuinen ominaisuus, joka suojaa kylmältä talvella ja lisää turvallisuutta vaativissa olosuhteissa. Tranemon valikoimaan kuuluu kaikki alusvaatteista kuori- ja talvivaatteisiin, jotta käyttäjällä olisi kevyt, mukava ja hyvin suojaava vaatekokonaisuus.