Banner-Heatsealbadges

LÄMPÖSIIRTO PAINATUS

 

Painomerkkejä tilattaessa jakautuvat kustannukset kahteen osaan; Painomerkkien valmistuskustannus ja merkin painatus tuotteeseen. Painomerkit veloitetaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä, hinta määräytyy tilattujen merkkien kappalemäärän, koon cm² ja värien määrän mukaan. Minimi tilausmäärä on 1-3 värimerkeissä 25 kpl ja sen jälkeen 25 kappaleen lisämäärissä. Minimitilausmäärä yli 3-värin merkeissä on 100 kpl. Valittavia vakiovärejä on 13. Mikäi on tarvetta tietylle PMS-erikoisvärille, veloitetaan mahdollisesta PMS-väristä erillinen maksu.


INDUTRANS

Monipuolinen lämpösiirtomerkki, joka soveltuu useimmille materiaaleille painettavaksi. Sen peittävyysaste tummilla kankailla on 99%, pestävissä 60 asteessa ja rumpukuivaus matalissa lämpötiloissa (vaate pestään ja kuivataan nurinpäin käännettynä). Useimmille Tranemon palosuojatuille kankaille painettaessa InduTrans täyttää EN ISO 14116 ja EN 1149-5 vaatimukse.


PAINOMERKIN AINEISTO

Painomerkin aineisto - Laadukkaan painomerkin saamiseksi, painomerkin aineisto tulee toimittaa vektorisoituna eps-tiedostona, jossa tekstin ääriviivat. Mikäli aineisto toimitetaan muussa tiedostomuodossa, mikäli aineisto ei ole käyttökelpoinen, veloitetaan mahdollisesta muutostyöstä erillinen maksu.


PAINATUSOHJEET

InduTrans painetaan vaatteeseen 8-12 sekunnin ajan 160°C lämmöllä. Painettavan pinnan tulee olla sileä ja saumaton. Palosuojatuissa vaatteissa turvallisinta on painaa painomerkki kohtaan, jossa on useampi päällekkäinen kangaskerros suojaamaan lisälämmöltä, joka mahdollisesti tulee lämpösiirtomerkistä. Vettähylkivät vaatteet suositellaan esilämmitettäviksi paremman kiinnityspinnan saamiseksi.


PAINOMERKIN ASETTELU MAX 100 CM²

Riippuen kuvan muodosta ja vaatteesta, ei kaikkia kiinnityspaikkoja ole välttämättä mahdollista toteuttaa.

 

Heatseal badges small

 

PAINOMERKIN ASETTELU MAX 500 CM²

Riippuen kuvan muodosta ja vaatteesta, ei kaikkia kiinnityspaikkoja ole välttämättä mahdollista toteuttaa.

 

Heatseal badges big