Banner-Sustainability-Quality-Control

LAADUNVALVONTA

 

Tranemon pyrkimyksissä varmistamaan, että asiakkaana saat aina tuotteen, joka vastaa vaatimuksiasi ja odotuksiasi, pidämme tärkeänä tuotteidemme laadunvarmistuksen. Laadunvalvonta kattaa tuotantoketjun kaikki vaiheet ja materiaalit, tuotekehityksestä valmiiseen tuotteeseen. Tämä siksi, että asiakkaana saat aina tuotteen, joka kestää pitkään ja täyttää kaikki työvaatteillesi asetetut kovat vaatimukset.


Ennen kuin valmis tuote on hyväksytty ja sitä voidaan myydä markkinoilla, se käy läpi seuraavat testit:


  • Ennen tuotannon aloittamista tarkennamme ja hyväksymme kaikki tuotteeseen sisältyvät materiaalit.
  • Laboratoriossamme testataan kaikki kankaat ja heijastimet. Niiden erilaiset ominaisuudet testataan sen mukaan, miten kangasta käytetään ja mikä tehtävä sen on täytettävä. Tärkeitä parametreja voivat olla kutistuminen, lujuus, värinkestävyys, kuorinta ja syttyvyys.
  • Tuotteiden ja kankaiden sertifiointi tapahtuu laajojen testien jälkeen valtuutetuissa ulkopuolisissa laboratorioissa.
  • Laadunvalvonta sisältää myös valmiiden vaatteiden toimituksen valvonnan.

Käyttäjätesti

Tranemo suorittaa yhteistyössä suurasiakkaiden kanssa käyttäjätestejä varmistaakseen, että kaikki vaaditut toiminnot vaatteissa toimivat myös käytännössä. Mukavuuden ja ergonomian puute ovat usein syynä sille että käytetään vääränlaisia suojavaatteita tai mikä vielä pahempaa, ei käytetä suojavaatteita ollenkaan.


Tekstiilipalvelu - Pesulat

Useimmissa tapauksissa suosittelemme teollistapesua, jotta palosuojatut vaatteet varmasti puhdistuvat ja ovat turvallisia käyttää.Eri teollisuuspesuloiden vaihtelevien pesuprosessien vuoksi on suositeltavaa, että jokainen erityinen vaatetyyppi ensin koepestään. Tranemo suorittaa kangastestejä 50 teollisenpesun jälkeen EN ISO 15797: EN ISO 11612 A1 Pintasytytys, EN ISO 20471 korkean näkyvyyden ja EN 1149-3 antistaattinen mukaan. Koska EN ISO 15797 aina suoritetaan uusille, puhtaille kankaille, joilla ei ole esiintynyt likaa, täydennämme testejä todellisilla suojavaatteiden käyttäjätesteillä täydentämään teollisenpesunkumppaneiden luona suoritettuihin pesuihin, jotta saamme luotettavimmat tulokset. Tarkistamme käyttäjätestien ja pesun jälkeen että vaatteet edelleen täyttävät samat korkeat vaatimukset. Varmistaaksemme kankaiden ja heijastimien korkean laadun, teemme myös ennen jokaista tuotantoa Tranemolla sisäisiä pesutestejä. Kaikki saavuttaaksemme parhaat tulokset ja turvallisuuden.