Banner-Sustainability-Quality-policy

LAATUPOLITIIKKA

 

Kestävällä tavalla kehitämme ja toimitamme edityksellisiä työvaatteita. Asiantuntemuksella ja innovaatiolla luomme turvallisempia työpaikkoja. Laatutyöskentelyn tarkoituksena on kehittää yritystä jatkuvilla parannuksilla. Haluamme luoda positiivisella kehityksellä ja kestävällä kannattavuudella kilpailukykyisemmän yrityksen. Laatutyöskentelymme perusta on laatupolitiikkamme.


TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Tranemon on vastattava vastuullisesti asiakkaiden vaatimuksiin ja odotuksiin. Tavoitteenamme on myös olla markkinoiden paras toimittaja valituilla alueilla, joilla tuotteemme ja palvelumme ylittävät asiakkaiden odotukset ja ovat parempia kuin kilpailijoiden vaihtoehdot. Pyrimme tekemään positiivista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta jokaisesta toimeksiannosta tulisi hyvä referenssi ja jatkumo.


PROSESSIEMME PAINOPISTE

Tranemolla on oltava selkeä prosessinhallinta ja hyvin kehitetyt valvontarutiinit, jotka on suunnattu mahdollisuuksien mukaan hyvin määriteltyihin ja mitattaviin laatutavoitteisiin. Kaikki toimintamme on suoritettava hyvän liiketoiminnan etiikan mukaisesti ja oltava niin tehokasta, että ne antavat meille ja asiakkaalle parhaan kokonaistalouden.


JATKUVAT PARANNUKSET

Prosessejamme on kehitettävä ja parannettava jatkuvasti ja laatutavoitteitamme on seurattava ja tarkistettava säännöllisesti. Reagoimalla ja tekemällä yhteistyötä asiakkaiden, sekä jälleenmyyjien että ammattilaisten kanssa, kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme markkinoilla jatkuvasti kilpailukykyisemmiksi.


LAATU - OSA ARKIPÄIVÄÄMME

Tranemolla laatu on kaikkien vastuulla ja luonnollinen osa päivittäistä työtämme. Tämä tarkoittaa, että filosofia "Oikein minulta" on itsestään selvä ja että kaikki työntekijät ottavat osaltaan vastuun laadusta liiketoiminnassa.